Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιου είδους συνεργασία (μονιμη ή μεμονομένη) παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε αμεσα μαζι σας.

Όνομα (υποχρεωτικό)

Επώνυμο (υποχρεωτικό)

Email (υποχρεωτικό)

Τύπος συνεργασίας (υποχρεωτικό)

Λεπτομέρειες

career
info@team-sa.gr
Espa
Τηλ: 0030 210 9915911
Δευ.- Παρ. 9:00 - 17:00
Λ. Βουλιαγμένης 30 & 25ης Μαρτίου 2, 164 52, Αργυρούπολη, Αθήνα
 

our company

Together Everyone Achieves More
TEAM SA / our company

Together Everyone Achieves More

Η εταιρεία team sa ιδρύθηκε το 2011. Στελεχώθηκε από ειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή. Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάληψη και η εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών εργολαβικών έργων ή μη. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με ειδικότητα στην ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, καθώς και στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Ο κύριος στόχος μας είναι η εκτέλεση έργων υψηλών προδιαγραφών, η οποία υποστηρίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό.
Ο κατασκευαστικός τομέας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτητικός και στόχος της team sa είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις “με το κλειδί στο χέρι” για κάθε είδους κατασκευαστικά, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά έργα.

Πάντα προς όφελος της ποιότητας του παραγόμενου τελικού προϊόντος.

Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας κατασκευής, άρτιας λειτουργικής εφαρμογής και εγγυόμαστε ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Προτεραιότητά μας είναι ο πελάτης και οι απαιτήσεις του. Προσδιορίζουμε αναλυτικά το κόστος κατασκευής, και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην αποκλίνουμε από το συμβατικό κόστος. Προσφέρουμε λύσεις που βελτιώνουν σημαντικά τη λειτουργικότητα του έργου και τη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Επιτυχία της εταιρείας μας είναι η καθιέρωση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης και του σεβασμού που έχει κερδίσει από τους πελάτες της.
Πιστεύουμε και επενδύουμε στους ανθρώπους μας και στην ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, καλλιεργώντας τις καλύτερες δυνατές σχέσεις και συνθήκες εργασίας. Αναγνωρίζοντας τον ζωτικής σημασίας ρόλο του προσωπικού της στην ανάπτυξή της, η εταιρεία μας επενδύει σημαντικά στην κατάρτιση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα κατασκευής, προγραμματισμού και διαχείρισης τεχνικών έργων.

Το όραμα της team sa είναι η διαρκής προώθηση πρωτοποριακών υπηρεσιών στην κατασκευαστική αγορά και η περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε νέα επιχειρηματικά πεδία δράσης.

see our projects